Jeff Bezos nya gig som rymdvarelse

E-handelsjättens grundare testar på skådespelarbranschen.

Amazons grundare Jeff Bezos håller på att förändra hela detaljhandelslandskapet. Men det är inte allt. Han försöker även ta oss alla ut i rymden via sitt företag Blue Origin.

Han ska tydligen vara ett stort fan av Stark Trek, en så kallad Trekkie, och nu meddelar Associate Press att han kommer vara med i den kommande filmen Star Trek Beyond som börjar visas den 20 juli.

Annons

"Som att ha en president på besök"

I den nya filmen har han rollen Starfleet Official som i filmen ska vara en utomjording. Jeff Bezos ska ha anlänt till inspelningen med ett rejält säkerhetspådrag. Regissören Justin Lin säger sig dock vara nöjd med hans insats trots följet.

- Han var fantastisk. Det var som att ha en president på besök. Han hade ett stort följe! Men det spelade ingen roll eftersom han var så inne i det hela. Han var tvungen att vänta hela dagen eftersom det var en dag vi sköt tre olika scener och det var också en eloge till Jeff eftersom han spikade det varje gång, säger Justin Lin till AP.

Nio livvakter och tre limousiner

Bezos ska vara en science-fiction fantast sedan barndomen och det ska ligga till grund för bland annat skapandet av Blue Origin.

Tydligen ska Jeff Bezos insats i den nya Star Trek-filmen, även om det varit en pytteliten roll, noterats av de andra skådespelarna. Chris Pine som spelar huvudrollen som kaptenen James T. Kirk kommenterade det hela:

- Jag var där för scenen tillsammans med hans typ nio livvakter och tre limousiner. Det var verkligen intensivt. Jag hade ingen aning om vem han var. Men han var uppenbarligen mycket viktigt, säger Chris Pine.

Annons