Search
Close this search box.

Jollyrooms Ole Sauar tog hem NXT Nordic Profile of the Year

Jollyrooms Ole Sauar tog hem NXT Nordic Profile of the Year
Juryns ordfรถrande Johanna Allhorn med vinnaren Ole Sauar
Johanna Allhorn
johanna@ehandel.se

Dela artikeln:

Helt nytt e-handelspris.

Under gรฅrdagens stora e-handelskonferens i Oslo, NXT Nordic, delade vi pรฅ Ehandel.se ihop med vรฅr systersajt Ehandel.com ut ett helt nytt branschpris. Det heter NXT Nordic Profile of the Year och kommer framรถver att delas ut รฅrligen till en person som utmรคrkt sig lite extra inom omrรฅdet e-handel.

Fรถr att vinna priset ska man ha gjort nรฅgot stort fรถr nordisk e-handel, samt bidragit till att fรถra e-handeln in i framtiden. Kriterier som รฅrets vinnare - Jollyrooms grundare och vd Ole Sauar - uppfyller med bravur.
I gรฅr blev han den fรถrsta personen nรฅgonsin att ta emot det prestigefyllda branschpriset.

- Det รคr fantastiskt kul att vinna det hรคr priset. Det รคr ju รคven en eloge till alla som jobbar hos oss som har slitit och kรคmpat fรถr att ta marknadsandelar รฅr ut och รฅr in. Sรฅ det ska bli vรคldigt kul att kunna berรคtta om detta fรถr alla i personalen, att vi har vunnit det hรคr priset, sade Ole Sauar till Ehandel.se efter prisceremonin.ย 

Fullt fokus pรฅ Norden och framtiden

Juryn fรถr priset bestod av redaktionella medarbetare frรฅn Ehandel.se och vรฅra systersajter i de andra nordiska lรคnderna. Att utse en enda vinnare bland alla duktiga e-handlare som finns i vรฅr del av vรคrlden var fรถrstรฅs inte lรคtt, men till slut fรถll valet pรฅ Ole Sauar. I motiveringen lyfte vi bland annat fram att Jollyroom sedan lรคnge har fokuserat pรฅ Norden och att bolaget pรฅ senare tid har gjort flera tunga lagerinvesteringar infรถr framtiden.

Under รฅrets NXT delade รคven Bring ut priset ร…rets Nettbutikk. I รฅr delades priset ut i tvรฅ klasser, fรถr bolag med omsรคttningar pรฅ รถver respektive under 50 miljoner norska kronor. I รฅr tog Kolonial.no hem priset fรถr de stรถrre bolagen och Lindakrem.no fรถr de mindre.

Glada medarbetare frรฅnย Kolonial.no och Lindakrem.no tog emot utmรคrkelsen ร…rets Nettbutikk. (Foto: Bring)

Dela artikeln: