DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Event

Jollyrooms Ole Sauar tog hem NXT Nordic Profile of the Year

Helt nytt e-handelspris.

Under gårdagens stora e-handelskonferens i Oslo, NXT Nordic, delade vi på Ehandel.se ihop med vår systersajt Ehandel.com ut ett helt nytt branschpris. Det heter NXT Nordic Profile of the Year och kommer framöver att delas ut årligen till en person som utmärkt sig lite extra inom området e-handel.

För att vinna priset ska man ha gjort något stort för nordisk e-handel, samt bidragit till att föra e-handeln in i framtiden. Kriterier som årets vinnare - Jollyrooms grundare och vd Ole Sauar - uppfyller med bravur.
I går blev han den första personen någonsin att ta emot det prestigefyllda branschpriset.

Annons

- Det är fantastiskt kul att vinna det här priset. Det är ju även en eloge till alla som jobbar hos oss som har slitit och kämpat för att ta marknadsandelar år ut och år in. Så det ska bli väldigt kul att kunna berätta om detta för alla i personalen, att vi har vunnit det här priset, sade Ole Sauar till Ehandel.se efter prisceremonin. 

Fullt fokus på Norden och framtiden

Juryn för priset bestod av redaktionella medarbetare från Ehandel.se och våra systersajter i de andra nordiska länderna. Att utse en enda vinnare bland alla duktiga e-handlare som finns i vår del av världen var förstås inte lätt, men till slut föll valet på Ole Sauar. I motiveringen lyfte vi bland annat fram att Jollyroom sedan länge har fokuserat på Norden och att bolaget på senare tid har gjort flera tunga lagerinvesteringar inför framtiden.

Under årets NXT delade även Bring ut priset Årets Nettbutikk. I år delades priset ut i två klasser, för bolag med omsättningar på över respektive under 50 miljoner norska kronor. I år tog Kolonial.no hem priset för de större bolagen och Lindakrem.no för de mindre.

Glada medarbetare från Kolonial.no och Lindakrem.no tog emot utmärkelsen Årets Nettbutikk. (Foto: Bring)

Annons