Search
Close this search box.
ANNONS

Jotex tar hem E-handeln under Web Service Awards

Jotex tar hem E-handeln under Web Service Awards
Julius Gunnilstam
julius@ehandel.se

Dela artikeln:

ANNONS

Web Service Awards (WSA) gick av stapeln i fรถrra veckan och vinnarna i de olika kategorierna รคr nu utsedda. Frรคmst handlar det om kommuner, banker, fรถrbund och samhรคllstjรคnster som fรฅr priser. De har dock รคven kategorin e-handel och hรคr tog webbutiken Jotex hem vinsten i รฅr. Jotex sรคljer hemtextil รถver nรคtet och juryns motivering lyder:

"En uppskattad webbplats som har legat pรฅ toppnivรฅ i flera รฅr och blivit allt bรคttre. Den underlรคttar fรถr besรถkarna att hitta det man sรถker och ger inspiration."

Underlaget till Web Service Award skall bestรฅ av 157 000 besรถkares betyg om allt ifrรฅn design till navigering. En expertjury har sedan gรฅtt igenom dessa betyg och utsett vinnarna.

- Det har aldrig varit sรฅ svรฅrt att vinna priset som i รฅr. Ett betyg som fรถr tre รฅr sedan rรคckte till att vinna skulle i รฅr inte ens rรคcka till en nominering. Det visar att det finns mรฅnga webbplatser som รคr duktiga pรฅ att vara lyhรถrda fรถr besรถkarnas behov. Det รคr bara genom att lyssna pรฅ sina besรถkare som man verkligen kan vara sรคker pรฅ att man bygger upp sin sajt pรฅ rรคtt sรคtt, sรคger Pierre Du Rietz, VD fรถr Web Service Award.

De รถvriga nominerade i kategorin e-handel var Bokus.com, Boomerang och Ellos. De har รคven utsett "Bรคsta fรถrbรคttrare" och detta hederspris tas i รฅr emot av Ellos i kategorin e-handel.

Vinnaren Jotex har en fin nรคtbutik och vi finner inga stรถrre problem fรถrrรคn vi kommer till kassan och tvingas logga in fรถr att avsluta kรถpet. Priset skall dock premiera anvรคndarvรคnliga sidor med flest nรถjda besรถkare. Ni finner Jotex nรคtbutik hรคr.

ย 

Kรคlla: webserviceaward

Dela artikeln: