Kändissystrarnas e-handel byter namn – märket blir kvar

"Ger oss en mer personlig avsändare".

Systrarna Hannah Widell och Amanda Schulman har på sistone sällat sig till skaran av kända kvinnor som övergått till att bli framgångsrika e-handlare. Därmed har de följt i samma fotspår som exempelvis Isabella Löwengrip och Kenza Zouiten. 

I maj 2016 berättade vi att systrarnas mediebolag, Perfect Day Media, köpt in sig i modesajten Used-A-porter. 

Annons

LÄS ÄVEN: Mediebolag köper in sig i lyxmodesajten Used-A-porter

Domännamnet ändrat

Systrarna driver dessutom en egen e-handel, genom vilken de säljer det egna varumärket Daisy Grace. Hittills har e-handeln haft samma namn som varumärket, men det har nu ändrats. Den som går in på Daisy Grace omdirigeras istället till Hannahamanda.com, som alltså är det nya namnet på systrarnas e-handel.

- Det nya namnet ger oss en mer personlig avsändare samtidigt som det tydliggör skillnaden på plattformen och vårt eget produktvarumärke - det blir ett av många som säljs hos oss, säger Hanna Widell till Market.

Tanken är nu att fler märken ska börja säljas i e-handeln, men varumärkesnamnet Daisy Grace kommer dock att finnas kvar även i fortsättningen. Det kommer nämligen fortsätta att synas på företagets egna produkter inom skönhet och mode, som bland annat säljs på Åhléns.

Annons