Search
Search
Close this search box.
ANNONS

Klarna gör framsteg i USA - samarbete ska öka kundbasen

Klarna gör framsteg i USA - samarbete ska öka kundbasen
Michael Rouse, CCO Klarna
Picture of Julius Gunnilstam

Julius Gunnilstam

Dela artikeln:

Integrerar sin betaltjänst med stort amerikanskt betalbolag.

ANNONS

Det Florida-baserade betalbolaget ACI Payments ingår nu ett djupt samarbete med svenska Klarna. ACI Payments omsätter över en miljard dollar och ska hantera betalningar till ett värde av 14 biljoner dollar. Företaget jobbar med e-handel men tillhandahåller även banktjänster och tjänster för betalningar i butik.

Klarna ska stärka ACI:s e-handelserbjudande, som vi idag gissar primärt handlar om kortbetalningar. Det svenska betalbolaget ska via ACI erbjuda sina tjänster “Pay Later” och “Slice It”, det vill säga betala senare och delbetalning.

- Vi är glada att fördjupa och utvidga vårt partnerskap med ACI, och dra nytta av flexibiliteten och globaliteten i deras enhetliga e-handelsgränssnitt (API), vilket möjliggör en sömlös integrering av alla Klarnas betalningsalternativ i kassan, säger Michael Rouse, CCO på Klarna.

Ska öka fotavtrycket i USA

ACI Payments satsar just nu på att erbjuda kunderna fler sätt att betala på och genom företagets betalgränssnitt ska Klarna kunna integreras med endast några rader kod.

- Genom enkelheten i vår lösning strävar vi efter att stödja Klarnas fortsatta tillväxt på viktiga europeiska e-handelsmarknader och att öka deras fotavtryck på den starkt konkurrensutsatta amerikanska marknaden - där kundupplevelse i allt högre grad är avskiljaren, säger Mike Braatz, senior vice president, ACI Worldwide.

Den gemensamma lösningen ska vara tillgänglig i USA, Storbritannien, Norge, Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Österrike och Nederländerna.

Search

Nyheter

Tjänster

Om Ehandel

Nyhetsbrevet som håller dig uppdaterad!