Klarnas superkassa – nu i skarpare version

Det är mycket som händer hos betalleverantören Klarna just nu. De verkar jobba stenhårt med att få stöd för sin nya Checkout i alla olika plattformar. Nu har de även fräschat upp superkassan som tydligen var lite suddig.

Vi vet att Klarna satsar hårt på sin nya tjänst Klarna Checkout som de förmodligen ser som framtiden för företaget. En superenkel kassa som låter kunden genomföra köpet innan de ens hunnit blinka.

Kassan är dock inte något färdigt projekt utan Klarna verkar hela tiden jobba med att göra den bättre.

Annons

I tidiga tester har det tydligen visat sig att de som har nedsatt syn har upplevt kassan som alldeles för suddig. Detta har nu korrigerats och kassan kommer nu att bli skarpare och tydligare att läsa av.

Rullas ut automatiskt

Klarna själva stoltserar med hur de nu automatiskt kör ut dessa förbättringar hos sina kunder. Du som e-handlare behöver alltså inte göra några ändringar för att få den nyaste kassan.

Detta är förstås bra om du är Klarna Checkout-kund. Om inte kan du kanske låna lite idéer från superkassan, då det lär ligga en hel del tester bakom gränssnittet.

De största förändringarna skall dock ha skett i det mobila flödet som nu fått ett enhetligare utseende. Orangea knappar har tydligen blivit utkastade för ett rent Klarna-blått flöde. Nedan ser ni det nya utseendet:

Annons

Källa: Klarna

Annons