Klockkungarna.se har utsetts till Årets småföretagare 2015

Bland över hundra nominerade röstades Pelle Pettersson på Klockkungarna.se fram till Småföretagarnas Favorit 2015.

Tävlingen Årets Småföretagare arrangeras av informationssajten Mittföretag.com och syftar till att uppmärksamma mindre företag. För att få delta måste företaget bland annat ha färre än 10 anställda. Tävlingen äger sedan rum i 14 städer innan finalen går av stapeln i Stockholm.

"Handlar om att bemöta kundens krav"

I år tog Pelle Pettersson och Linköpingbaserade Klockkungarna.se, som säljer klockor på nätet, hem toppriset "Småföretagarnas favorit 2015". Företaget ska sedan starten för fem år sedan vuxit till att bli en av Nordens största klockbutiker på nätet. I slutet av 2014 gick företaget till exempel in i Finland.

Annons

- Framgångsreceptet har för oss alltid varit hårt arbete, att varje dag göra vårt bästa, oavsett om det gäller e-handel, kundservice eller logistik. Att locka fram det bästa ur sina medarbetare kan vara det svåraste, men också det viktigaste för att bygga ett utvecklande företag. E-handel handlar om så mycket mer än att driva en webbshop, idag handlar det mer om att bemöta kundens krav och överträffa kundens förväntningar, säger Pelle Pettersson, VD på Klockkungarna.se.

Klockkungarna har tidigare bland annat utsetts till "Årets nykomling i Norge" av prisjämförelsesajten Prisjakt. Företaget planerar att inom kort expandera till England.

Annons