Uppdaterad: Kodmyran investerar i Droshi

Planerar integration i plattformen.

Nyligen kunde vi berätta om droppshippingföretaget Droshi som vill bli en motsvarighet till Alibaba i Europa, med ett särskilt fokus på e-handel.

"Vill inte säga något om summan" 

Droshis VD Jonas Salminen uppgav att företaget hade flera potentiella investerare på gång och nu är en av dem offentliggjord. En av investerarna blir nämligen e-handelsleverantören Kodmyran, som dock inte vill uppge hur mycket de investerat i Droshi.

Annons

- Jag vill inte säga något om summan, det får vara en hemlighet, skriver Kodmyrans VD Katrin Lundgren till Ehandel.se.

"Något som kan hjälpa våra kunder"

Syftet med investeringen sägs dock vara att på sikt integrera Droshi i den egna plattformen.

- Vi planerar absolut att göra en integration mot dem framöver eftersom det här är något som kan hjälpa våra kunder och som ligger helt i linje med vad vi vill ska vara en del av vårt erbjudande, dvs att förenkla och automatisera så mycket som möjligt för att öka våra kunders lönsamhet, kommenterar Katrin Lundgren.

Och på Droshi är man glada över den nya partnern och berättar att den kommande integrationen är nära förestående.

- Vi är väldigt glada över att ha fått in dem som partner! De är väldigt duktiga på det de gör och har högt förtroende på marknaden. Jag har även haft ögonen på dessa som samarbetspartner långt innan vi påbörjade vår runda hos Fundedbyme. Så jag är väldigt glad att de hörde av sig till mig och jag ser fram emot ett samarbete med dem. Vi ska påbörja våra integrationer så snart som möjligt!, skriver Jonas Salminen, VD på Droshi.

Annons