Komplett börjar sälja vitvaror i Sverige

Den norska e-handelsjätten expanderar på den svenska marknaden med en ny produktkategori.

I somras berättade norska Komplett om sina kommande satsningar på den svenska marknaden. Den norska nätjätten planerar i år att lansera e-handel för babyprodukter, kosmetika och vitvaror i Sverige och nu är det dags för den sistnämnda kategorin.

Idag rullar nämligen Komplett ut sina vitvaror i Sverige.

Annons

– Vi har stor erfarenhet av försäljning av vitvaror i Norge. Vi har gjort mycket research i vad som är viktigt för kunderna vid köp av dessa produkter. Det ska vara enkelt att välja rätt produkt och leveransen spelar en stor roll vid köp, säger Lene Iren Oen, kommersiell direktör på Komplett.

Gratis hemleverans

Förutom ett brett sortiment hoppas Komplett kunna locka vitvarukunder genom att erbjuda gratis hemleverans när de köper spis, kylskåp och tvättmaskin. Företaget hoppas också förenkla själva valet av produkter.

– Många konsumenter tycker det är svårt att orientera sig i det stora urvalet som finns och inte minst förstå alla tekniska begrepp som kommuniceras. Vi är måna om att hjälpa kunden välja rätt produkt och har utvecklat en egen ”vitvaruväljare” där kunden enkelt får en rekommendation utefter behoven han eller hon har, säger Lene Iren Oen.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!