Kundkontakt och mingel när Beardshop.se fixar skäggfest

Över tusen deltagare väntas när Beardshop.se arrangerar World Beard Day i Stockholm.

Den 3:e september har det blivit dags för World Beard Day i Stockholm, en dag då skäggiga män, företagare inom skäggbranschen och andra intresserade kan ses för att knyta kontakter. Dagen bjuder på skäggmässa, fest och tävlingen Swedish Beard & Moustache Competition 2016.

World Beard Day anordnas av e-handlaren Beardshop som håller i evenemanget för andra året i rad.

Annons

- Förra året blev en succé och det har pratas om den i sociala medier efter det. Så i år samlar vi hela "skäggsverige" till en gemensam fest, där killar med skägg, skäggvårdstillverkare och barberare kan träffas, knyta kontakter och helt enkelt ha kul tillsammans, säger Karin Fahlström på Beardshop.se.

Beardshop.se utlovar ett gediget program för sina skäggintresserade gäster. Tillställningen inleds med en skäggparad från Medborgarplatsen i Stockholm, och för den som inte orkar mingla kommer dagen att bjuda på en hel del scenunderhållning.

Tävlingar och skäggiga DJ:s

Utöver ovan nämnda tävling, där vinnarna i fem klasser ska utses av en internationell jury, blir det bland annat Barber Battle med barberare från olika länder. Skäggiga DJ:s kommer att stå för musiken.

- Vi är väldigt stolta över att få in internationella deltagare: barberare från England, en "barberarlegend" från Kanada och grundare av internationella märken. Skäggtävlingen med fem tävlingsklasser kommer att hålla internationell standard, under ledning av Hans Hamrin från Svenska Mustaschklubben, berättar Karin Fahlström.

Att ta del av festligheterna kostar 125 kronor med förköp och 165 kronor i dörren. Den som är snabbt framme kan även lyckas komma över en så kallad VIB-biljett för 495 kronor. Då ingår även en goodiebag. Biljetterna säljs på Beardshop.se.

Annons