Kungligt besök hos Apotea: ”En stor ära”

Vill få fler unga att satsa på entreprenörskap.

Apotea, som nyligen invigde ett nytt jättelager i hemorten Morgongåva, har vuxit till att bli Heby kommuns största arbetsgivare. Därmed kommer det kanske inte som en överraskning att företaget drar till sig intresse. Hittills har Apotea bland annat fått besök av den före detta moderatledaren Anna Kinberg Batra.

Men det är inte bara politiker som vill få en skymt av jobbskaparen Apoteas verksamhet i Morgongåva. Tidigare i veckan fick nämligen vd Pär Svärdson och hans team besök av Prins Daniel, som besökte lagret tillsammans med sina adepter i Prins Daniels Fellowship.

Annons
Annons

Presenation och guidad lagertur

Besöket ägde rum under gårdagen och på agendan för dagen stod en presentation av företaget samt en rundvandring i lokalerna Det hela leddes av Apoteas vd Pär Svärdson. Besökarna hann även med att få en glimt av solcellerna som har installerats på Apotealagrets tak.

- Att Prins Daniel och Prins Daniels Fellowship väljer att besöka oss är en stor ära. Mentorprogrammet är verkligen en fantastisk möjlighet för unga entreprenörer. Jag hoppas att det inspirerar fler unga till att våga starta eget, säger Pär Svärdson i ett pressmeddelande.

Mentorprogrammet Prins Daniels Fellowship är tänkt att inspirera unga till entreprenörskap samt att stötta unga entreprenörer som vill få sina företag att växa. Projektet drivs av Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien, IVA, i samarbete med Prins Daniel.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!