Land Shopping slår rekord – siktar mot miljonen varje månad

Sålde för 650 000 kr i augusti.

Land Shopping, som säljer produkter med fokus på lantliv, har slagit försäljningsrekord. Trots att nätbutiken öppnade under sommaren 2017 och alltså bara har varit igång i drygt ett år, så går det snabbt framåt och bara i augusti månad så ska kunderna ha handlat för 650 000 kronor. Det ska ha varit det andra försäljningsrekordet i rad, eftersom ett nytt rekord även sattes i juli månad i år.

Målet: Sälja för 1 miljon varje månad

Än så länge är det dock en bit kvar tills dess att företaget når det uppsatta målet.

Annons

- Målet är att på sikt kunna ligga på en miljon kronor per månad i försäljning, skriver Mikael Bergh, chef för konsumentintäkter och analys på LRF Media, som ligger bakom Land Shopping, till Ehandel.se.

För att kunna nå målet har man nyligen även passat på att uppgradera nätbutiken.

- Under slutet av augusti gjorde vi en redesign av Land Shopping, en uppfräschning med tydligare meny, kampanjytor och bättre sök som vi hoppas kommer förbättra våra redan höga konverteringstal.

Tävling gav 16 000 nya prenumeranter

Utöver det så har företaget lanserat ett eget nyhetsbrev, med det passande namnet Land Shopping. En liten tävling bland brevets mottagare gjorde nyligen att prenumerantantalet mer än dubblades.

- Vi genomförde en tävling som genererade nästan 10 000 nya prenumeranter, så nu ligger vi på cirka 26 000 prenumeranter av vårt shoppingbrev, avslutar Mikael Bergh.

TRANSPARENS: Land Shopping ägs av LRF Media, som numera även äger Ehandel.se.

Annons