Lasta paketen rätt – och bli en vinnare i Paketmord

I ett nytt mobilspel kan användaren drilla sina färdigheter som brevbärare.

Den senaste tiden har PostNord hamnat i blåsväder när företagets anställda fastnat på film i samband med att de lastat paket på ett oförsiktigt sätt.

Nu har händelserna fått en något oväntad uppföljning. Ett nytt spel med namnet “Paketmord” har nämligen väckt intresse på nätet. Genom att ladda ner en app får användaren tillgång till spelet, som går ut på att lyckas lasta så många paket som möjligt i en budbil.

Annons

- I Paketmord möter du dagens alla utmaningar som en modern budbilsförare. Du har i uppgift att slutföra dina ordrar samtidigt som du skrapar ihop så saftig provision som möjligt, låter beskrivningen av spelet.

Fått övervägande femmor i betyg

Spelet har hittills laddats ner mer än hundra gånger och bland de som recenserat Paketmord är tonen övervägande positiv. Av totalt 40 recensenter har 28 gett en femma i betyg.

- Hahaha galet länge sen jag blev så här förälskad, skriver en person.

- Skrämmande men bra! Lite för realistiskt för min smak men ändå bra! Ger ju en insikt i hur det är att jobba på vissa företag. Inga nämnda inga glömda, tycker en annan.

Paketmords logga och spelets utseende i stort är tydligt inspirerat av PostNords, men företaget vill inte kommentera saken närmare.

- Vi tittar på det men har i övrigt ingenting att säga om det, säger Maria Ibsén, pressekreterare på PostNord.

Paketmord finns tillgänglig i både Google Play och App Store

Annons
Annons