Lekmers grundare tillbaka med tech-startup för föräldrar

Ska underlätta föräldraskapet med nya appar.

Patric Palmefjord, som var med och grundade e-handeln Lekmer 2006, försvann från e-handelns rampljus när Lekmer så småningom såldes till Qliro Group. Nu är han tillbaka med en ny tech-startup, som har fått namnet Stroller.

"Behövs ett nytänk"

Tanken är att Stroller ska ta fram och sälja digitala produkter som underlättar föräldraskapet. Först ut är två appar, som enligt ett pressmeddelande ska utgöra en “sammanlänkad plattform från graviditet till de första småbarnsåren”.

Annons

- Vi såg att det finns ett behov av digitala produkter för gravida och familjer som även tar hänsyn till att det finns olika familjekonstellationer. Det behövs ett nytänk och fler användarvänliga hjälpmedel som ger en nyanserad bild av familjens behov, säger medgrundaren och vd:n Patric Palmefjord i ett pressmeddelande.

Den som laddar ner någon av Strollers appar ska bland annat få tillgång till relevanta erbjudanden, samt möjlighet att hitta andra föräldrar och blivande föräldrar i ens närområde.

Ska expandera i Norden och Europa

Målet för Stroller, som förutom Palmefjord även har Amanda Avsan och Andreas Ovefelt som grundare, uppges vara att bli den självklara aktören för graviditetsrelaterade appar i Sverige.

- På sikt kommer vi även utveckla fler appar och produktområden relaterade till familjen. Vi vill även expandera på övriga marknader i både Norden och Europa då det i dagsläget inte finns något som liknar vårt koncept, säger Amanda Avsan, som också är företagets CMO.

 

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!