Lindex tar ny CFO från NetOnNet

Annelie Forsberg återförenas med Susanne Ehnbåge.

I början av 2017 så rekryterade Susanne Ehnbåge en ny CFO till NetOnNet, som hon då var vd för. Annelie Forsberg fick rollen och har haft den sedan dess.

LÄS ÄVEN: Annelie Forsberg blir ny CFO på NetOnNet

Annons
Annons

Nu meddelar Susanne Ehnbåge, som i dag är vd för Lindex, att hon återigen har lockat över Annelie Forsberg för att styra upp finanserna. Annelie Forsberg blir alltså ny CFO på Lindex och Susanne Ehnbåge är uppenbarligen nöjd med hennes arbete.

- Jag är mycket glad över att kunna välkomna Annelie Forsberg till Lindex. Annelie kommer ha en nyckelroll i Lindex fortsatta utveckling och tillväxtresa, där hennes gedigna finansiella bakgrund samt breda kompetens och branscherfarenhet kommer bli en stor tillgång och drivkraft för oss, säger Susanne Ehnbåge, vd för Lindex, i ett pressmeddelande.

"Mycket roligt och spännande"

Utöver CFO på NetOnNet så har Annelie även jobbat som vd och finansdirektör på Lagerhaus, CFO på Intersport samt CFO inom ICA-gruppen. Hon ser nu fram emot att jobba för Lindex.

- Det känns mycket roligt och spännande! Lindex är ett attraktivt och globalt växande varumärke som befinner sig i en intressant utveckling. Lindex starka vision och företagets värderingar är något som jag delar. Jag ser fram emot att bli en del av Lindex kompetenta team och bidra till bolagets fortsatta lönsamma tillväxt och utveckling, säger Annelie Forsberg.

Annelie Forsberg kommer att tillträda sin nya tjänst "inom kort" och hon blir utöver CFO även medlem i koncernledningen på Lindex.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!