Madrassföretaget Casper ska lägga tassarna på nya kunder

Den amerikanska e-handlaren utökar sitt sortiment med hundsängar.

E-handelsstartupen Casper lanserades för drygt två år sedan och deras tryckavlastande madrasser, som skickas i ultrakompakta lådor, har tagit USA med storm. Efter en lyckad expansion till Kanada var det i somras dags för Europa, men det är inte bara geografisk breddning som gäller för madrassföretaget.

Casper har tidigare breddat utbudet med vad man kallar högteknologiska lakan och kuddar, och nu är det dags för våra fyrbenta vänner att ligga på något mjukt.

Annons

Tagit hjälp av hundpsykologer

Caspers nya hundsäng kommer i tre olika storlekar och färger och kostar mellan 125 och 225 dollar. Enligt Caspers grundare och VD, Jeff Chapin, har företaget jobbat med produkten i nästan två år, och förutom att man lagt stort fokus på materialval och stoppning, har man även analyserat hundarnas sömnmönster och tagit hjälp av hundpsykologer för att nå slutmålet.

– Vår normala process när det kommer till produktdesign inkluderar intensiv betatestning och detaljerad användarfeedback. Saker som vi inte kunde luta oss mot den här gången då hundar tenderar att vara mindre verbala, säger Jeff Chapin.

Annons