Mäklarfirma kränger numrerade möbler i ny webbshop

I sin nya e-handel ska Fantastic Frank sälja inredning som mäklarfirman använt för att styla sina objekt.

Fantastic Frank grundades 2010 och beskriver sig som en traditionell fastighetsmäklare i modern tappning. Mäklarfirman har idag kontor i Stockholm samt Berlin och lägger stort fokus på det visuella och marknadsföringen vid en bostadsförsäljning.

Något man bland annat gör med hjälp av sina inredningsdesigners som stylar bostäderna inför en försäljning. Nu bakar man även in lite e-handel i sin verksamhet genom att lägga ut inredningen som används vid en styling i sin nya webbshop.

Annons

– Till skillnad från andra butiker på nätet kommer vi bara lyfta upp de numrerade exemplaren och design bortom de stora möbelbutikerna. Du kommer att hitta ny design som du inte hittar på andra ställen, och som bara existerar i begränsade upplagor, säger Sofie Ganeva, Stylist Manager på Fantastic Frank.

"En digital inredningsgalleria"

Först ut är Absolut Art, ett dotterbolag till Absolut, som lanserades i april 2015 och jobbar med konstnärer och artister som skapar verk i signerade och limiterade upplagor.

– Det finns så mycket fin inredning och spännande design från Skandinavien och hela Europa som vi nu kan sätta strålkastarljuset på. Vi räknar med att det tar ett halvår att bli helt klara - men då kommer vi att vara en digital inredningsgalleria för den tidiga designen innan den blir en trend, säger Sofie Ganeva.

Annons