Malmöbaserad e-handlare satsar internationellt

"Har följare från Ystad till Los Angeles".

Efter att ha märkt av ett starkt intresse från framför allt Tyskland och Norge, men också Japan, har barnklädesmärket Ebbe bestämt sig för att satsa internationellt. Bakom märket står det Malmöbaserade bolaget OneTwoTen, som utöver att sälja via återförsäljare också driver nätbutiken Ebbekids.se.

"Skickar en hel del till Tyskland"

Den svenska nätbutiken har nu också öppnats i den internationella varianten Ebbekids.com, som uppges kunna “serva kunder från hela världen”, och under den närmsta tiden ska kläder från märket Ebbe visas upp i showrooms i både Japan och i Europa. 

Annons

- Vi har nu öppnat upp för att kunna sälja till de flesta länderna i världen – först och främst till de nordiska länderna men även en hel del till Tyskland. Vi skickar även till exempelvis USA, Japan, Kina, Korea och Australien, skriver företaget i ett mejl till Ehandel.se.

Sociala medier har hjälpt till

OneTwoTen, som nyligen har antagits till acceleratorprogrammet Axxa Malmö, menar själva att de har åstadkommit mycket av sin internationella försäljning genom att sprida varumärket Ebbe i sociala medier.

- Spelplanen har på kort tid förändras – nu är världen bara ett knapptryck bort. Vi har följare från Ystad till Los Angeles vilket ger oss oerhörda möjligheter att berätta vår historia, säger Mikael Thor.

Annons