Marcus Lindqvist blir ny VD för Qliro Group

Tar över rollen efter Paul Fischbein som i höstas meddelade att han lämnar koncernen.

Marcus Lindqvist, som i dagsläget är chef över den svenska B2B-verksamheten på Dustin, har utsetts till ny VD och koncernchef för Qliro Group. Han kommer att börja på sitt nya arbete senast i augusti i år. 

- Styrelsen är idag mycket nöjda att kunna presentera Marcus Lindqvist som ny VD och koncernchef för Qliro Group. Marcus är en erfaren ledare som har gjort ett imponerande arbete på Dustin, genom ett stort mått av sälj- och marknadsföringsfokus, säger Lars-Johan Jarnheimer, styrelseordförande i Qliro Group.

Annons

"Ser fram emot att utveckla verksamheten"

46-årige Marcus Lindqvist har länge arbetat med marknadsföring och försäljning inom IT och e-handel. Innan han fick sin nuvarande position på Dustin har han bland annat varit Sverigechef för Hewlett Packards PC division och ansvarat för Dells kanalverksamhet i Norden.

- Det ska bli oerhört spännande att arbeta som VD för Qliro Group, ett företag där mina erfarenheter från försäljning, produktmarknadsföring och e-handel kan bidra positivt. Qliro Group och dess dotterbolag har starka varumärken och marknadspositioner och jag ser mycket fram emot att fortsätta utveckla verksamheten, säger Marcus Lindqvist.

Annons