Massrekrytering hos Jetshop – fem nya medarbetare i ett svep

"Avgörande i vår fortsatta utveckling".

För att bredda sin expertis och göra sig redo för de utmaningar som framtidens e-handel kan tänkas föra med sig, har plattformsleverantören Jetshop inlett året med att rekrytera fem nya medarbetare till ledande positioner.

Det handlar exempelvis om en ny Development Manager, som - precis som namnet antyder - ska leda Jetshops fortsatta utvecklingsarbete. Valet föll på Hans Sandström, som uppges ha bland annat en "stabil erfarenhet inom systemutveckling".

Annons

Leveranschef med whiskeykompetens

Vid sin sida kommer Sandström att ha Hampus Isacsson, som blir ny senior e-handelsprojektledare och leveranschef. Isacsson uppges framför allt ha erfarenhet av att driva större e-handelsprojekt och har bland annat varit med och lanserat e-handel för whiskeyvarumärket Jack Daniels räkning.

Dessutom väljer Jetshop att stärka upp bolaget med två Key Account Managers - en till Stockholmskontoret och en till Göteborgskontoret. De heter Ricardo Gonzalez och Josephine Ljunggren, och ska bland annat hjälpa Jetshops kundföretag att få en lönsam tillväxt.

LÄS ÄVEN: Leverantörens "success team" ska öka e-handlarnas tillväxt

Copywriter från Let's Deal

Slutligen rekryterar Jetshop Daniel Peterson som Digital Copywriter. Han har bland annat arbetat på Let’s Deal, och kommer att ansvara för att driva marknadsföringen i Jetshops digitala kanaler.

Jetshops vd Fredrik Hedblom ser de fem nya medarbetarna som väldigt viktiga för företagets framtidsplaner.

- Vi inleder 2018 med att välkomna såväl ny kompetens, som förstärkning på flera befintliga avdelningar. Gemensamt för våra nya kollegor är att de alla besitter en fantastisk erfarenhet som kommer att vara avgörande i Jetshops fortsatta utveckling, säger han i en kommentar.

LÄS ÄVEN: Tävlingen avgjord: Jetshop störst alla kategorier

Annons
Annons