Matsmart sommarlevererar till campingplatser och båtar

Matsmart erbjuder leverans till tillfälliga adresser i sommar.

Matsmart har gjort sig känt som e-handelsbolaget som vill motverka matsvinn i de svenska hushållen. Genom att sälja livsmedel i storpack till rabatterade priser vill företaget att mer mat ska komma till nytta även om datumet är kort eller förpackningen kantstött.

"Kampen får inte avstanna"

För att lyckas få till samma påverkan under sommaren, då många svenskar förstås åker på semester, lanserar Matsmart nu leverans till tillfälliga sommaradresser. Det kan till exempel handla om segelbåtar, sommarstugor eller campingplatser.

Annons

- Kampen mot matsvinnet får inte avstanna bara för att det är semestertider. Därför är det otroligt glädjande att vi kan erbjuda leverans till tillfälliga sommaradresser över hela Sverige, säger Matsmarts VD Karl Andersson.

"Hemleverans" eller utlämningsställe

Kunderna kan få sina varor levererade till dörren, eller om det kanske handlar om tältöppning i det här fallet, alternativt till PostNords närmaste utlämningsställe. Matsmart hänvisar till en undersökning från Nordea och tar upp att svenskarna lägger allt mer pengar på sina semestrar samt att många semestrar hemma i Sverige. Därför tror Karl Andersson att Matsmarts sommarsatsning har goda chanser att gå hem i sommar.

– Att kunna lägga mindre pengar på mat – och mer på själva semestern – tror vi är något många av våra kunder uppskattar. Därför har vi satsat hårt på att kunna erbjuda leveranser till hela Sverige, exempelvis till alla sommarstugor, alla campingar och alla idrottscuper. Vi levererar kort och gott överallt.

Annons