Media Markt: ”Bästa Black Friday-veckan någonsin”

Slog till med tusen erbjudanden.

Även om en hel del av kunderna verkar ha väntat till den stora dagen med att genomföra sina Black Friday-inköp, så har veckan hittills också bjudit på en hel del trafik till både e-handel och fysiska butiker.

Nu rapporterar Media Markt att företaget har haft sin bästa Black Friday-vecka någonsin, och då har inte ens fredagens siffror räknats in.

Annons
Annons

- När vi summerar veckan hittills kan vi se att det har gått fantastiskt bra både i e-handeln och i varuhusen, det märks att svenskarna tagit till sig Black Friday. Måndag till och med torsdag ökade vi omsättningen i vår e-handel med drygt 30 procent jämfört med motsvarande period förra året och då har vi fortfarande hela helgen och den riktiga finalen framför oss, säger Henrik Hedlund, Head of Sales MediaMarkt Sverige, i ett pressmeddelande.

"Efterfrågan på TV är alltid hög"

Under veckan ska Media Markt ha haft tusen erbjudanden, både i sin nätbutik och i företagets fysiska varuhus. Många av dem som hittills har tagit tillfället i akt att köpa på sig ny hemelektronik har enligt Media Markt varit ute efter TV-apparater, mobiltelefoner och surfplattor.

- Efterfrågan på TV är alltid hög under Black Friday och även i år kan vi se att många har haft siktet inställt på TV, särskilt de större modellerna. Mobiltelefoner och surfplattor har också gått riktigt, riktigt bra.

Media Markts Black Friday-rea pågår till och med söndag kväll.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!