Media Markt vässar sina leveranser med Urb-it

Budtjänsten och elektronikkedjan utökar sitt samarbete med leverans av tiotusentals produkter inom en timme i Stockholms innerstad och närförort.

Urb-it, den svenska leveranstjänsten som i våras expanderade till Stockholms närförorter, fortsätter att breda ut sig. I maj slöt leveranstjänsten ett avtal med Volvo och nu fördjupar man samarbetet med Media Markt.

- Det utökade samarbetet med Media Markt innebär att vi kan erbjuda våra kunder tusentals elektronikprodukter inom bara en timme i Stockholms innerstad, säger Mats Forsberg, VD på Urb-it.

Annons

Snittleverans på 38 minuter

Kostnaden för att få varan personligt överlämnad av Urb-it ligger på 129 kronor, och beroende på postnummer och storlek på vara, kommer kunden att ha möjlighet att välja Urb-it som leveransval vid utcheckningen.

Snittiden från beställning till överlämning i Stockholm är 38 minuter och via Urb-it-appen kan kunden följa sin beställning i mobilen och kommunicera med sin urber till dess att varan är överlämnad.

- Många av våra stockholmkunder väljer att handla på nätet och hämta ut varorna i vårt varuhus i Gallerian men att nu också kunna addera på denna service känns helt i Media Markts anda, säger Magnus Pettersson, Omnikanalschef på Media Markt.

Annons