Meds bygger ut expressleverans – utökar med fler kommuner

Skickar nu uppemot tusen paket om dagen.

Allt fler aktörer trängs på apoteksmarknaden på nätet, och när Meds gjorde entré tidigare i år var det supersnabba leveranser som var företagets hemliga vapen. Redan från starten levererade företaget på en timmes tid i Stockholms innerstad.

LÄS ÄVEN: Så ska utmanaren Meds bli Sveriges största nätapotek

Annons

Efter ungefär en månads verksamhet hade Meds kommit upp i ett par hundra order om dagen. Nu ska den summan, enligt en artikel i DiDigital, vara uppe i ungefär tusen order vissa dagar. Och nu väljer Meds att bygga vidare på sitt leveranskoncept.

"Sjukt att vi fortfarande tar oss till apotek"

Från och med nu ska kunder i exempelvis Nacka, Sundbyberg, Lidingö, Solna, Hägersten, Danderyd och Bromma kunna få sin leverans inom två timmar. Under dagtid kan kunden också välja vilken timme de vill ha sin leverans.

- Det är helt sjukt att vi fortfarande tar oss till ett apotek för att hämta ut medicin eller köpa andra apoteksvaror – de ska levereras direkt till dig var du än är och på kundens villkor, säger Björn Thorngren, vd och grundare av Meds, i ett pressmeddelande.

I Stockholm och andra delar av Mellansverige kan kunderna också få sin Meds-leverans samma kväll, medan det i resten av Sverige tar ett par dagar. I samband med de utökade snabbleveranserna har Meds också bemannat upp sin kundtjänst, som numera har öppet fram till klockan 22.00 alla dagar i veckan.

Annons