DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Event

Missa inte Emeets mellanfest – snabbutbildning i att tura!

Har du inga planer på vad du ska göra mellan 16:30 och den fantastiska middagen som börjar 19:00? Har du redan planer? Då får du tänka om. Du skall nämligen tura!

Under en timme kommer du, tillsammans med andra glada Emeet-deltagare, åka mellan Helsingborg och Helsingör med båt. Du hörde rätt! Tillsammans med Arvato After Pay, som är partner till Emeet Helsingborg, kan vi se till att ni är med på en av årets kanske häftigaste mellanfester. Vi passerar landsgränsen via vatten och får njuta av appetisers och dryck innan vi slutligen stiger av lagom till middagen på Parapeten.

- Att tura är ju ett lokalt uttryck för att ta en tur med färjan över sundet utan att gå av på andra sidan, och njuta av god mat och dryck under båtresan. Vi på Arvato är glada att få vara medarrangör av mellanfesten på Emeet i Helsingborg, och vi har samma ambition med vår betaltjänst AfterPay som med båtresan över sundet: vi vill hjälpa våra kunder att ta vara på alla lokala möjligheter! Med lokal närvaro och bästa möjliga lokala service och användarupplevelse, säger Christer Pettersson, Head of E-commerce på Arvato.

Annons

Mingla, skratta, njut av havsluften och fiskmåsarna. Båten avgår från bryggan i Helsingborg 18:00 så det gäller att vara på plats i tid så båten inte tutar iväg utan dig ombord. Vill du hinna förbi hotellet – inga problem, vi arrangerar bussar som tar dig såväl till hotellet som direkt ner till hamnen när första etappen för dagen avslutas på Helsingborg Arena.

Anmälan:
Du tar enkelt med dig namnbrickan som du får under morgonens registrering, denna krävs även för att komma in på middagen. Det är det enda som behövs, plus ett gigantiskt leende och ett härligt humör förstås.

Annons