DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Event

Möt Talisa Tibblin – Den nya stjärnan på Ehandel.se

Talisa Tibblin går från Zmarta Group till sälj och event på Ehandel.se.

Sedan Ehandel.se anställde Michael Wictor som VD, i mitten av förra året, så har företaget fått bekanta sig med flera nya ansikten. Nu i måndags adderades styrkan med ytterligare en rutinerad medarbetare.

Talisa Tibblin kommer närmast ifrån kreditbolaget Zmarta Group där hon varit chef för ett större team säljare. Innan dess har hon bland annat jobbat med att sälja för Expedia.

Annons

När hon letade nya utmaningar låg en eventutbildning i Australien nära till hands men Ehandel.se lockade förstås mer och hon axlar nu rollen som sälj- och eventkoordinator.

- Jag tycker det ska bli fantastiskt roligt att få börja på Ehandel.se som sälj- och eventkoordinator. Min uppfattning är att Ehandel.se är ett spännande företag med ett bra koncept där man har möjlighet att utvecklas och få nya erfarenheter, säger Talisa Tibblin.

"Hon är pusselbiten som krävs"

Nya erfarenheter utlovas givetvis och vår eventchef Sanna är övertygad om att Talisa är tillskottet som kommer att höja Emeet ytterligare några snäpp.

- Jag är superglad att vi har rekryterat Talisa och är övertygad om att hon är pusselbiten som krävs för att ta alla våra event till nästa nivå, säger Sanna Thurdin, eventchef på Ehandel.se

"Ett perfekt tillskott till vårt team"

Zophia Karlsson som ansvarar för vår säljavdelning ser även Talisa som ett starkt tillskott med tanke på hennes tidigare erfarenhet.

- Vi är väldigt glada över att välkomna Talisa vars erfarenhet och tidigare bakgrund från Zmarta Group är ett perfekt tillskott till vårt försäljningsteam, säger Zophia Karlsson, säljchef på Ehandel.se.

Talisa började sin nya tjänst redan igår och kommer därmed att närvara både på Emeet Göteborg och Emeet Stockholm. Ehandel.se välkomnar henne varmt till gänget och önskar henne en spännande resa med oss framöver.

Annons
Annons