DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Event

Intervju: Möt tjejen som ska göra Emeet till något alldeles extra

Vi har rekryterat Sanna Thurdin som ny eventchef och hon är den som ska driva och utveckla Emeet 2016.

I slutet av 2015 berättade vi att det blir hela tre stycken Emeet-konferenser nästa år. Den första kommer att ta plats i Helsingborg, den 7:e april, för att sedan åka till Göteborg i september och slutligen avslutas e-handelsfesten på PostNords huvudkontor den 20 oktober 2016.

Vem ska då driva denna kunskaps- och e-handelsfest? Ni ska nu få möta Sanna Thurdin som började hos oss denna vecka för att styra upp Emeet så att det blir, inte bara lika bra som innan, utan givetvis ännu bättre.

Annons

Eftersom vi nu har tre e-handelskonferenser inplanerade finns det förstås plats för att experimentera med en del nya inslag. Vi kommer att berätta mer om detta de närmaste veckorna. Men låt oss först bekanta oss med Sanna Thurdin. Sanna gör ett rejält hopp när det kommer till den bransch hon nu är i.

Var har du jobbat tidigare?

- Jag har tidigare jobbat som projektledare för ett större grossistföretag inom frukt- och grönt.

Vad är din bild av e-handeln i stort?

- Jag ser e-handel som en extremt spännande bransch både för företagare men även som konsument, jag tycker det andas framtid och entreprenörskap.

Hur känns det att ha börjat jobba här på Ehandel.se?

- Det känns fantastiskt att komma till ett företag där passion och professionalitet genomsyrar hela företaget men utan att tumma på trivsel och bra personalomhändertagande!

Hur går planeringen för Emeet Helsingborg som ligger närmast i tiden?

Annons

- Strålande, jag är just nu i planeringsfasen och det känns extra roligt att Helsingborgs kommun är så engagerade!

Har du några spännande planer för Emeet som event?

- Ja, det har jag och fokus kommer helt klart vara att se till att våra besökare får bästa möjliga upplevelsen.

Är det något e-handlarna bör känna till om dig, eftersom de kommer träffa dig ganska snart?

- Jag är rak och väldigt energisk. Älskar att tänka utanför boxen och vill alltid leverera ”top of the line.” Samtidigt är det otroligt viktigt för mig att förmedla en positivt och trevligt inställning.

Vi kommer givetvis få höra mer ifrån Sanna Thurdin framöver och vi kan nog räkna med en hel del insiderinformation ifrån event-planeringen.

Håll utkik på Ehandel.se efter nyheter om Emeet och som alltid kommer evenemanget vara gratis för e-handlare så glöm inte att hänga på låset när vi släpper biljetterna.

Annons