Nätbutik med bling tar guldsmeden ut på nätet

Anghems Guld är ett smyckesföretag som funnits i 65 år. Men även om man är gammal i gamet, så gäller det att hänga med i utvecklingen. För fem år sedan tog man därför klivet ut på nätet för att kombinera den anrika servicen hos en guldsmed, med flexibiliteten hos en nätbutik.

Anghems Guld i Falkenberg är ett familjeföretag som grundades 1950. Idag drivs smyckesbutiken i tredje generation efter att Jessica Karlsson, tillsammans med sin man Martin Karlsson, tagit över driften.

2010 tog man klivet ut på nätet med butiken SoBling.se för att kunna kombinera den anrika och professionella servicen hos en guldsmed, med tillgängligheten och flexibiliteten hos en webbutik.

Annons

– SoBling.se är den nya tidens smyckesbutik. Vi vågar påstå att vi med totalt 50 år i branschen har den rätta erfarenheten, kunskapen och känslan. Och vi är definitivt med i matchen när det gäller trender, design och materialval, säger Martin Karlsson, ägare och guldsmed på SoBling.

Konkurrent till traditionella smyckesbutiker

På SoBling.se erbjuder man ett brett sortiment av smycken från välkända leverantörer som Georg Jensen, Ole Lyngaard, Thomas Sabo och Efva Attling, blandat med unika produkter från utvalda leverantörer.

Sortimentet sträcker sig från enkla förlovningsringar till exklusive märkesprodukter i flera kategorier. Man jobbar även kontinuerligt med rabattkoder och olika erbjudanden för att vara en stark konkurrent till traditionella smyckesbutiker.

– Vår kreativitet och glädje för det vi gör vilar aldrig och vi guidar gärna med tips hela vägen, från start till mål, säger Jessica Karlsson.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!