Nästa vecka åker vi till SEBC 2015 i Göteborg

Nästa vecka är det dags för e-handelskonferens i Göteborg och vi kommer förstås vara på plats och ta del av festligheterna.

Två av Sveriges bästa e-handelskonferenser står nu runt hörnet, utöver Emeet förstås, Scandinavian E-Business Camp (SEBC) 21 maj och Nordic eCommerce Summit 26 maj. Ehandel.se är självklart på plats och livesänder i vanlig ordning.

Bara en vecka kvar nu innan e-handelsplattformen Jetshop drar igång sin årliga e-handelsfest i Göteborg, på Clarion Hotel Post. Med sina kontakter i branschen brukar de var bra på att skaka fram intressanta talare, något som ser ut att vara fallet även detta år.

Annons

Lyfta blicken utanför Sverige

Christian Zanders som är VD på Jetshop meddelar att det nu är examensdags efter att de jobbat stenhårt med förberedelserna. Med årets talare hoppas man också att e-handlare inspireras att lyfta blicken utanför Sverige.

- I år har vi lyckats få hit ett antal internationella talare med erfarenheter från helt andra marknader. Vi hoppas att deras erfarenheter ska bidra till att fler handlare lyfter blicken mot utlandet. Det finns så otroligt mycket möjligheter som vi kanske inte ser här i Sverige. Det ska också bli väldigt intressant att ta del av erfarenheter från handlare som arbetar med både fysisk handel och näthandel, säger Christian Zanders.

Glitter och glamour

Förra året transporterades man till ett annat land under middagen som var en minst sagt färgsprakande tillställning. I år ska det handla om 70-tal och mycket glitter när man samtidigt delar ut Jethop Awards.

- Det finns så många passionerade människor i e-handelsbranschen och vi tycker att det är viktigt att lyfta fram deras hårda arbete. Vi bjuder givetvis på Awardsmiddag med underhållning också. I år är temat Studio 54 och då kommer det hända massor av roliga saker. Jag kan inte tala om vad det är, men jag kan säga att det får man bara inte missa!, säger Christian.

Under dagarna, 21-22 maj, när det inte pågår något på scenen ska Jetshop öppna för mer djupgående seminarier där deltagare ska kunna ställa aktuella frågor kring branschen.

Öppet ett tag till

Vi kommer köra upp på onsdag nästa vecka och kollar du på Ehandel.se kan du alltså ta del av kunskapen ifrån scenen. Det finns fortfarande en chans för en biljett, även om det börjar brinna i knutarna enligt Christian.

- Faktum är att det börjar bli riktigt fullt, vilket vi tycker är otroligt kul! Vi vill ju självklart att så många som möjligt får ta del av all kunskap och erfarenhet så vi håller anmälningen öppen ett tag till, men nu gäller det att vara snabb!

 

Annons

Foto: SEBC / fotografcecilia.com
På bild: Christian Zanders (liggandes)

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!