Nätmatsföretag och Årets kock i nytt samarbete

Lanserar "nyårskassen" tillsammans.

Nätmatsföretaget Middagsfrid, som var först på marknaden med att leverera hem färdigplanerade matkassar som folk beställde på nätet, tar nu nästa steg i utvecklingen. I ett nytt samarbete med Jimmi Eriksson, som utsågs till årets kock 2016, lanserar företaget nu även “nyårskassen” där kunden kan lära sig laga mat “som årets kock”.

- Vi tog kontakt med Årets kock, Jimmi Eriksson, efter det att han varit med och utsett oss till bäst i test i Aftonbladet. Vi är oerhört nöjda med och stolta över den meny Jimmi har satt ihop och ser fram emot att nu kunna erbjuda våra kunder att laga en nyårssupé komponerad av honom, säger Middagsfrids marknadschef Martina Nyman i ett pressmeddelande.

Annons

Även Jimmi Eriksson ser positivt på samarbetet.

- Jag är väldigt laddad för samarbetet med Middagsfrid. Vi delar uppenbarligen samma passion för god mat och delar i stort samma vision om ett bättre mat-Sverige. Att vi gick vidare i ett samarbete kändes självklart, kommenterar han saken i pressmeddelandet.

Nyårskassen är tillgänglig från och med början av december och bokningsbar fram till den 18 december i år.

Kicki Theander grundade Middagsfrid redan 2007 och var då först ut med att introducera konceptet hemleverans av färdigplanerade matkassar med tillhörande recept. Företaget har idag verksamhet i över 70 av Sveriges kommuner, samt i Tyskland och Belgien.

Annons