Nelly fortsätter sin lokala anpassning i Europa

CDON Group meddelar idag att Nelly.com går in lokalt i Belgien. Nätbutiken som i slutet av förra året lanserades globalt har sakta anpassat sig för olika marknader i Europa.

Nelly.com öppnade upp för hela EU att handla hos dem i slutet av 2011. Sedan dess har Storbritannien fått en lokal variant av Nelly. Frankrike har också fått sig en specialanpassad version av nätbutiken och nu är det alltså Belgiens tur.

Utöver de nordiska länderna skall även Nelly finnas i lokala versioner för Tyskland, Österrike och Nederländerna.

Annons

– Lanseringen i Belgien är ett naturligt nästa steg för Nelly efter lanseringarna i Nederländerna och Frankrike. Vi tror att Nelly.com, med sitt starka och unika erbjudande, kommer att uppskattas av de belgiska kunderna. På samma sätt som vid tidigare lanseringar på nya marknader kommer lanseringen i Belgien inledningsvis att ske i mindre skala med begränsad marknadsaktivitet, säger Paul Fischbein, VD och koncernchef för CDON Group.

Nelly.com har tidigare varit tillgänglig för den belgiska marknaden via EU-sajten men nu erbjuds alltså kunderna en tvåspråkig lokalt anpassad beta-version.

 

Källa: Press

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!