Nellys förra teknikchef får topposition hos Chiquelle

Andreas Drougge blir rådgivande till Chiquelles styrelse.

Den snabbväxande modebutiken Chiquelle har rekryterat plattformleverantören Jetshops CTO Andreas Drougge som rådgivare till bolagets styrelse.

- Vi är glada att kunna välkomna Andreas som vår rådgivare till styrelsen vid ett tillfälle då vi är en av de snabbast växande onlinemodebutikerna i Sverige. Eftersom vi växer så snabbt behöver vi ta nya steg, säger Pouya Boland i ett pressmeddelande.

Annons

Har jobbat på Amazon

Innan Andreas Drougge fick sin nuvarande roll på Jetshop arbetade han som CTO på Chiquelles konkurrent Nelly.com. Han har tidigare också arbetat som Technology Developer Manager på Amazon.com.

- Det är inspirerande att se vad Chiquelle har åstadkommit hittills på en väldigt kort tid. Hela teamet är så passionerat och motiverat. Det är en ära att bli deras rådgivare. Med våra olika kunskaper kommer vi att kunna göra fantastiska saker, kommenterar Andreas Drougge.

Chiquelles VD ser rekryteringen som en viktig del av företagets förberedelser för framtiden, inte minst med tanke på Andreas Drougges tekniska kunskaper.

- Detta är ett strategiskt steg både för företagets framtid och för den tekniska delen som vi ska investera allt mer i den kommande tiden, säger Pouya Boland.

Annons