NetOnNet: ”Varje timme registrerades det nya rekord”

Dubbelt upp mot i fjol.

Rekorden fortsätter att rulla in och elektronikkedjan NetOnNet meddelar nu att man har fullt upp på lagret denna morgon.

- När klockan slog 08:00 i morse så hade vårt lager plockat närmare dubbelt så många produkter som under föregående års Black Friday och många kunder kommer att få leverans redan under dagen. Desto fler kunder valde att klicka hem sina klipp under natten för att kunna hämta dem i valfri Lagershop där varorna fanns färdigpackade för upphämtning sen öppning kl. 08.00, säger Stefan Svensson, logistikchef på NetOnNet, i ett pressmeddelande.

Annons

Strax efter midnatt ska NetOnNet ha konstaterat att nya rekord var att vänta.

- Första timmen av Black Friday-dygnet gav en tydlig indikation om att nya rekord är att vänta. Vi noterade försäljningsökningar, rekordmånga besökare på våra sajter och överlag nöjda kunder att döma av de samtal och ärenden vi haft under natten. Varje timme därefter registrerades det nya rekord jämfört med föregående år, säger Susanne Holmström, vd på NetOnNet.

Tekniken höll för trycket

Företaget har alltså förberett för anstormningen och planerar att kunna leverera kundernas online-order redan idag. Tekniken har också trimmats inför den stora dagen och NetOnNet är glada att meddela att allting höll under inledningen av köpfesten.

- Vi förväntade oss en ökad kundtillströmning till våra sajter och jobbade in i det sista med att säkerställa att tekniken skulle palla för trycket. Trots rekordmånga besökare i år jämfört med tidigare år kan vi glädjande nog konstatera att våra insatser gett önskat resultat. Jag är så imponerad och stolt över alla fantastiska medarbetare som kämpat hårt och outtröttligt för att göra helgen så bra som möjligt för våra kunder, säger Susanne Holmström.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!