NetOnNet ber nätkunderna att söka vd-jobbet

Erfaret e-handelsproffs på önskelistan.

Vi söker ny vd --> ansök här. Det är budskapet till de kunder som just nu går in på Netonnet.se. Något som Market var först med att berätta om.

Ehnbåge går vidare

Knappt hade 2018 hunnit ta sina första steg innan NetOnNet meddelade att deras nuvarande vd, den flerfaldigt prisbelönte Susanne Ehnbåge, skulle lämna företaget för att inta samma post på Lindex.

Annons

LÄS ÄVEN: Susanne Ehnbåge till Lindex - NetOnNet söker ny vd

Nu tar NetOnNet alltså ansökningsprocessen till en ny nivå och går öppet ut i e-handeln och berättar att vem som helst är välkommen att söka jobbet. Dock finns förstås en kravlista som behöver uppfyllas för att den som söker ska kunna tilldelas jobbet. 

Bland mycket annat bör personen ha en rad smickrande egenskaper, såsom "lyhörd" och "prestigelös". För att komma på fråga för tjänsten behöver man även vara en "entusiasmerande ledare".

Ska ha genuint intresse för e-handel

Inte helt oväntat förväntas personen, bland mycket annat, även ha ett "genuint intresse för affärsutveckling och e-handel". På meritlistan behöver den nya vd:n ha "flerårig erfarenhet av företagsledande roll med digitalt fokus, inom detaljhandel alternativt konsumentvaror och/eller e-handelsverksamhet".

NetOnNet önskar vidare att personen ska kunna tillträda så snart som möjligt, men är beredda att ta hänsyn till eventuell uppsägningstid. Placeringsorten kommer att vara Borås, där företaget har både servicekontor och centrallager. Den som känner sig sugen på uppdraget kan ansöka här.

Annons