NetOnNet öppnar ny butik på Sibas gamla tomt

Hemelektronikföretaget bygger nytt i Uddevalla i samma område som systerkedjan Siba precis valt att lämna.

NetOnNet fortsätter att bygga vidare på sitt omnikanalskoncept. Efter att e-handlaren i oktober öppnat en ny lagershop i hemstaden Borås är det i höst dags för den sextonde i ordningen. Den här gången i Uddevalla.

– Många Uddevallabor är redan kunder hos oss och vi gläder oss åt att kunna erbjuda boende i regionen en Lagershop, och det är alltid extra roligt att presentera konceptet till nya kunder, säger Harald Ennen, VD på NetOnNet.

Annons

Siba ger plats åt NetOnNet

Den nya Lagershopen kommer att bli drygt 3000 kvadratmeter stor och ska byggas på Norrgårdsvägen intill riksväg 44, alldeles vid E6:an. För övrigt samma tomt som Siba, som sedan 2011 äger NetOnNet, har en butik på idag. Den ska dock rivas för att ge plats åt systerkedjan.

Byggandet av den nya Lagershopen kommer att påbörjas under våren och NetOnNet räknar med att etableringen ger cirka 20 nya arbetstillfällen.

– Vi letar kontinuerligt efter nya intressanta områden för att expandera vårt koncept och läget vi fått i Uddevalla passar oss perfekt då vi länge velat etablera oss inom detta starka handelsområde, säger Harald Ennen.

Annons