NetOnNet tog hem e-handeln under WSA-galan

Krossade i e-handelskategorin.

Den årliga WSA-galan gick av stapeln i slutet av förra veckan och det var speciellt ett bolag som gick hem extra stolta. Web Service Award, som utmärkelsen heter, mäter hur nöjda kunderna är med själva sajten. Kundupplevelsen är alltså extra viktig och det är ett område som NetOnNet uppenbarligen har jobbat med.

NetOnNet tog inte bara hem Bästa Webbplats i kategorin e-handel utan nallade även Bästa Förbättrare inom samma kategori. E-handelschefen på NetOnNet, Martin Richardsson, är inte oväntat ganska glad över utfallet i tävlingen.

Annons
Annons

- I egenskap av relativt nyanställd på företaget och e-handelsnörd så bekräftar denna utmärkelse att jag kommit till en fantastisk arbetsplats med ett härligt team. Vi är inte ett litet påhängt e-handelsteam som ska göra allt, det är många fler som är med och drar lasset. Att vi är så många involverade och att vi gör saker tillsammans är vår nyckel till framgång, säger Martin Richardsson i ett pressmeddelande.

Motiveringen till huvudpriset, Bästa Webbplats, löd:

- Att ständigt arbeta med att förbättra för sin besökare ger resultat! Webbplatsen känns ärligt lockande. Det är lätt att navigera, finns bra jämförelser och möjlighet att fynda. Här vill man handla! skriver juryn.

Tävlingen utgår ifrån en webbplatsundersökning med svar från över 147 000 respondenter. Andra vinnare i tävlingen var:

Zeta.nu
Vinnare i kategorin Information & Service

Bostadsförmedlingen i Stockholm
Vinnare i kategorin Samhällskommunikation

Systembolaget – ViNet
Vinnare i kategorin Intranät

Fastighetsbyrån
Vinnare i kategorin Bästa Mobila Upplevelse

Annons
Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!