NordicFeel expanderar med en dansk E-handel

Svenska NordicFeel, som säljer parfym, hudvård, hårvård och makeup på nätet, planerar att koppla ett starkt grepp om den nordiska marknaden. Bolaget har vuxit kraftigt och finns sedan tidigare även i Norge och Finland. Nu lanserar man en dansk nätbutik.

E-handelsgruppen Nordic E-Commerce Group tog nyligen steget in i Finland med NordicInk. Men det är inte den enda av deras nätbutiker som expanderar för tillfället. NordicFeel, som lanserades 2006 och idag är en av Sveriges ledande e-handlare inom skönhet, går också på export.

NordicFeel har tre år i rad blivit utsedda till Årets E-handlare i Sverige av kunderna genom Pricerunner, och finns sedan tidigare även i Norge och Finland. Nu tar man klivet in i Danmark.

Annons
Annons

– Vi har sett att e-handeln i Danmark inom skönhet länge saknat en stark aktör som kan erbjuda ett stort sortiment till låga priser och tar nu därför klivet in på denna marknad. Vi har genom vårt geografiska läge i Växjö nära till konsumenterna och kan erbjuda leveranser dagen efter. Vi tror mycket på potentialen och satsar därför på att snabbt bygga upp en stark marknadsnärvaro genom att nu ha lanserat nordicfeel.dk, säger Tobias Fransson, vd NordicFeel

Går stadigt uppåt

E-handeln i Danmark växer stadigt och när allt fler konsumenter tittar över landsgränserna skapas goda förutsättningar för gränsöverskridande e-handel, något som NordicFeel vill ta vara på.

– Vi är väldigt stolta över att ha nått över 600 000 nöjda kunder i norden. Att vi nått den här gränsen är ett bevis på att våra kunder uppskattar vårt arbete med att förbättra tillgängligheten inom skönhet på nätet. Vi fortsätter att förbättra oss hela tiden och utökar vårt sortiment i snabb takt, säger Tobias Fransson.

 

Källa: Press

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!