Search
Close this search box.
ANNONS

Nu ska det bli smidigare att betala med PayPal

Nu ska det bli smidigare att betala med PayPal
Jimmy Andersson
jimmy@ehandel.se

Dela artikeln:

PayPal har lanserat en ny funktion som ska fรถrbรคttra kรถpupplevelsen. Den nya kassan gรถr att kรถparen betalar fรถr sina varor utan att skickas vidare till betaltjรคnstens sajt. Nรฅgot som framfรถrallt ska locka mindre teknikรคlskande kunder som inte uppskattar PayPals omdirigeringar.

ANNONS

Nรคr en kund betalar med PayPal skickas han eller hon idag vidare till betaltjรคnstens sajt fรถr att genomfรถra kรถpet. Men det hรคr ser ut att snart vara historia. PayPal har nรคmligen tagit fram en ny lรถsning som gรถr att kunden stannar kvar pรฅ sajten.

Att dรถma av olika skรคrmdumpar som PayPal slรคppt kommer den nya kassan, som gรฅr under namnet โ€In-Context Checkoutโ€, dyka upp i ett pop-up fรถnster pรฅ e-handlarens sajt. Det verkar ocksรฅ som att det nu kommer att bli mรถjligt att vรคxla mellan olika betalningsalternativ i rutan, nรฅgot som PayPal har kritiserats fรถr att fรถrsvรฅra tidigare.

Slรคpps senast juni 2014

Den nya kassan testas just nu hos ett antal stรถrre samarbetspartners och den kommer att vara tillgรคnglig bรฅde fรถr stationรคra och mobila enheter. Den nya kassan kommer att vara sรถmlรถst integrerad med e-handelssajten och ge en liknande kรถpupplevelse oavsett vilken enhet kunden anvรคnder.

Med โ€In-Context Checkoutโ€ hoppas man kunna รถka konverteringen fรถr anslutna e-handlare, mycket tack vare att mรฅnga kunder inte tycker om att omdirigeras nรคr kรถpet ska genomfรถras. PayPal planerar att rulla ut den nya lรถsningen i full skala inom en inte alltfรถr avlรคgsen framtid, senast i juni hoppas man att den ska vara redo fรถr a-handlare vรคrlden รถver.



Kรคllor: The Next Web, VentureBeat

Dela artikeln: