DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Event

Nu släpps biljetterna till Gmeet den 8 mars

Missa inte att säkra en biljett till Gmeet - årets främsta e-handelsevent bara för kvinnor.

Den 8 mars går årets första - om inte enda - e-handelsevent bara för kvinnor av stapeln i Göteborg. Ehandel.se presenterar Gmeet, ett helt unikt evenemang bara för kvinnor som vill inspireras, knyta kontakter och nätverka med andra kvinnor inom e-handeln i Sverige.

- Vid våra andra event brukar de manliga deltagarna vara i majoritet. På Gmeet är det kvinnors företagande och kvinnors idéer som står i centrum. Vi hoppas att så många som möjligt tar chansen att göra dagen till en riktig succé, säger Sanna Thurdin, eventchef på Ehandel.se.

Annons

Gmeet kommer att äga rum på Scandic Crown i närheten av centralstationen i Göteborg. Dagen inleds med champagnefrukost och bjuder sedan på bland annat inspirerande presentationer och givande nätverksmingel.

Exklusivt antal biljetter

Bland dagens talare finns den framgångsrika entreprenören Pingis Hadenius, som bjuder på insikter om e-handel och styrelseuppdrag, samt Skincitys kampanjchef Sofia Mellström, som kommer att berätta om hur hennes företag tar e-handeln till en ny nivå - långt efter att kunden lämnat webbutiken.

- Vårt fokus är att kvinnor inom e-handeln ska känna att de får med sig något av värde när de lämnar Gmeet, och att branschen som helhet på sikt ska bli mer jämställd än den är i dag, säger Sanna Thurdin.

Biljetterna till Gmeet kostar 395 kronor per person och det finns endast hundra platser, så först till kvarn gäller. Två lyckliga e-handlare har också chansen bli bjudna av evenemangets partner Glesys på både biljetter, resa och boende. För att vinna skickar du en kort motivering om varför just du är värd en kostnadsfri dag på Gmeet till Talisa Tibblin, sälj- och eventkoordinator på Ehandel.se, senast den 8 februari.

Klicka här för mer information om Gmeet. Vi ses i Göteborg den 8 mars!

Annons