Ny bokningstjänst ser till att vovven blir rastad

Har du svårt att hitta en bra hundpassare eller någon som kan klippa klorna på din fyrbenta vän. Då kanske Tasspass.se kan vara något för dig, en ny onlinebokningstjänst för hundägare som vill komma i kontakt med hundrastare, hunddagis och hundpensionat i Sverige.

Bokningstjänster på nätet blir allt vanligare, och mer inriktade mot e-handel. För inte så länge sedan skrev vi om Bokavård.se, en sajt där man får hjälp att boka en tid hos läkaren. Nu är det även möjligt att hitta någon som tar hand om människans bästa vän, hunden.

Sedan ett par veckor tillbaka har verksamheter och privatpersoner som erbjuder hundpassning kunnat registrera sig på Tasspass.se. Fler och fler hundpassare har anslutit sig för varje dag, och på sikt ska Tasspass vara rikstäckande.

Annons

– Vi startade Tasspass för att hjälpa verksamheter med lediga platser på sina hunddagis och hundpensionat att nå fler hundägare. Dessutom har vi märkt ett intresse från privatpersoner som vill passa hundar då och då, vilket kan vara ett insteg innan man väljer att starta en professionell verksamhet. Vi tror också att fler hundägare kommer att se fördelarna med hundpassning, säger Lena Thörn medgrundare av Tasspass och som själv äger ett hundpensionat.

Möjligt att lägga till schamponering

Hundägare kan boka hundpassning samt de vanligaste tilläggstjänsterna som kloklippning och schamponering på tasspass.se och betalar online. Tasspass tar inga fasta avgifter för anslutna värdar och använder en provisionsbaserad affärsmodell.

– Hundpassningsbranschen är fragmenterad och det har saknats ett enkelt bokningsförfarande för hundägare som vill onlineboka hundpassning. Genom Tasspass har vi skapat en mötesplats för hundpassare och hundägare med en trygg betalningslösning, säger Peter Wieslander, VD Tasspass AB.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!