Ny designhandel på nätet sätter hunden i centrum

Har tillsatt "hundpanel" för att hålla kvaliteten på topp.

Hunden är som bekant människans bästa vän, och till en bästa vän är förstås bara det bästa gott nog. Ungefär så resonerade Victoria Carlsson och Robin Grann, som för en tid sedan lanserade e-handeln Denjo Dogs. Ambitionen är att sälja “funktionella och designade hundprodukter som håller över tid”.

Märkespremiär i Sverige 

I ett pressmeddelande beskriver grundarna Denjo Dogs som ett sätt samla framstående varumärken, samtidigt som planen även är att utveckla och sälja egna produkter.

Annons

- Vi är mycket glada över att vara först ut i Sverige med att sälja New York-baserade Found My Animals produkter. De har en fantastisk design, kvalitet och hantverksmässig tillverkning. De arbetar också aktivt med att hjälpa hundar utan hem. Något vi beundrar och gärna stöttar, säger till exempel Robin Grann i en kommentar.

Ska bygga ut sortimentet

I dag har Denjo Dogs omkring hundra hundrelaterade produkter i sitt sortiment, men planen är att de ska bli fler allt eftersom. Inom kort ska den nystartade e-handeln kunna erbjuda sina kunder “allt en hundägare kan tänkas behöva”.

Victoria Carlsson, som själv blev hundägare för fyra år sedan, berättar att Denjo Dogs har en hundpanel som ska säkerställa varornas kvalitet.

- För oss är det av högsta vikt att utvärdera varje produkt innan de tas in i sortimentet. Vi gör det både utefter kravspecifikationer och genom tester av Denjos hundpanel. Detta gör att både vi och våra kunder kan känna sig trygga med produkterna vi säljer, säger Victoria Carlsson.

Victoria Carlsson har tidigare grundat bolaget Yollibox Frozen Yoghurt, och utsågs till en av tidningen Veckans Affärers Supertalanger 2016. Robin Grann har en bakgrund som Art Director.

Annons