Search
Close this search box.
ANNONS

Ny e-handel vill skingra dammet med unika krukor

Ny e-handel vill skingra dammet med unika krukor
Hanna Hansson fรถljde sin passion och startade Plantedli
Michell Grรถnlund

Dela artikeln:

Sa upp sig frรฅn jobbet fรถr att fรถlja sin passion.

ANNONS

Vackra krukor som stรฅr i ett hรถrn och samlar damm. Den bilden vill Hanna Hansson, som nu startat e-handeln Plantedli, fรถrรคndra. Istรคllet fรถr att vara ett undanskymt fรถremรฅl som spelar liten roll i inredningssammanhang, sรฅ vill hon bidra till att lyfta fram krukans betydelse i hemmet genom att sรคlja krukor som mer ska pรฅminna omย unika konstverk.

"Den personen var jag"

Hanna Hansson har arbetat som immaterialrรคttsjurist i tio รฅr, men har en passion fรถr vรคxter. Dรคremot kรคnde hon en frustration รถver att inte kunna hitta den kombination av vรคxtinredning som hon ville och startade dรคrfรถr Plantedli.

- Trots att jag var intresserad av bรฅde inredning och vรคxter sรฅ hade jag huset fullt av trรฅkiga - och vissa rent av fula - krukor, sรคger Hanna Hansson i ett pressmeddelande.

Men nรคr hon bรถrjade leta efter snyggare krukor, hittade hon mest samma typer av krukor i alla affรคrer.

- Nรฅgon borde gรถra nรฅgot รฅt det hรคr, tรคnkte jag, och efter ett tag insรฅg jag att den personen var jag. Sรฅ jag fick helt enkelt samla lite mod, sรคga upp mig frรฅn mitt trygga jobb och fรถlja min passion genom att starta fรถretaget som gรถr det enkelt fรถr alla att hitta massor av snygga och unika krukor och vaser, sรคger Hanna Hansson i ett pressmeddelande.

Dela artikeln: