Ny kalsongbox ska få män att rensa byrålådan

Prenumerationstjänsten Bachelorbox skickar bland annat ut strumpor, kalsonger och nya tandborstar.

Elisabeth Nyman har länge känt en avsky mot smutsiga tandborstar och trasiga kalsonger. Det fick henne för några år sedan att sätta ihop en särskild box med förnödenheter som nya strumpor, kalsonger, tandborste och tandkräm, som hon till en början skickade ut till sina tre söner och deras kompisar.

- De tyckte det var skönt att inte behöva gå till affären mer eller mindre och få dessa produkter skickade till sig löpande istället, säger Elisabeth.

Annons

Kundkretsen växte och i maj är det med sajten Bachelorbox.se dags för lansering i större skala. Det har med andra ord blivit dags för ännu en prenumerationstjänst, denna gång särskilt riktad mot män. 

- Vi fick in ett antal kunder bara vi släppte nya hemsidan och lade den live, så att det finns ett intresse för vår produkt är vi väldigt trygga i. Samtidigt som vi vill värna varje ny kund, samarbetspartner precis som en mamma hade vårdat relationen med sin son eller dotter.

Bachelorboxen kommer i tre varianter

Bachelorboxen kommer i tre varianter - basic, nature och premium - som alla innehåller samma mängd produkter, men av olika varumärken, material och prisklass.

Söner som glömmer att fylla på med nytt

För den som inte känner ett behov av att löpande få byrålådan påfylld finns också möjligheten att beställa en box som ett engångsköp.

- Varje man, kille eller gubbe ska ha hela strumpor, fräscha kalsonger, en go t-shirt, ren tandborste och bra tandkräm. Av erfarenhet så vet jag att i alla fall mina söner är dåliga på att fylla på med nytt av samtliga dessa produkter, säger Elisabeth.

Bachelorbox har enligt Elisabeth Nyman alla möjligheter att bli den moderna männens bästa vän, oavsett vad de har för ålder eller civilstatus. Att de flesta kan ha ett behov av en så kallad ungkarlslåda stod nämligen klart när Elisabeths egen pappa undrade hur många “ungkarlsboxar” hon skickade ut, vilket gav Elisabeth idén till företagets namn.

- Det visade sig senare att anledningen till att han frågade var för han också ville ha en låda skickad till sig. Självklart fick han det och ”ungkarlslådan” blev sedermera Bachelorbox, och min pappa är gift sedan femtio år tillbaka så han är långt ifrån en ungkarl.

Annons

Ambitionen är att Bachelorbox ska expandera till resten av Skandinavien inom en tvåårsperiod.

Annons