Search
Search
Close this search box.
ANNONS

Nystartad webbutik på väg att bryta miljonen på ett halvår

Nystartad webbutik på väg att bryta miljonen på ett halvår
Grundarna Mikael, Camilla och Emma
Picture of Julius Gunnilstam

Julius Gunnilstam

Dela artikeln:

400 procent upp med arktisk design.

ANNONS

E-handeln Lovefromlapland.se (Love from Lapland) startades i slutet av förra året. Tanken med butiken är att samla Norrländska varumärken och unga designers under ett tak. Ett koncept som nu rapporteras vara framgångsrikt.

- Årets julhandel går långt över våra förväntningar! Satsningen har visat sig vara ett lyckat koncept då webbshoppen har nått framgångar under 2017 och ökat sin omsättning med 400 procent jämfört med julen 2016. Vi ser ut att kunna nå vårt mål på en miljon i omsättning under det första halvåret för räkenskapsåret 2017/2018, skriver företaget i ett pressmeddelande.

“Brinner för produkter från Lappland”

På Lovefromlapland.se ska det finnas välkända Norrländska varumärken som Kero, Care of Gerd, Lemmelkaffe och Kläppi & Camilla Mustikka. Men också ett brett utbud av produkter från nya designers med anknytning till den arktiska naturen.

- Vi brinner för att lyfta fram varumärken och designers som skapar produkter med anknytning till Lappland. Vi vill hjälpa alla dessa underbara kreativa människor vi har kontakt med att synas och nå ut med sina fantastiska produkter. Vi vill ständigt utvecklas och bredda sortimentet med fler unika produkter! säger Camilla Mustikka, medgrundare av butiken.

"Vår styrka är våra unika kunskaper"

Nätbutiken grundades av Emma Ebermark (vd), Camilla Mustikka och Mikael Martinsson, men fick nyligen också två nya delägare i Mikael Nilsson och Zarah C. Matti.

- Vår styrka är de unika kunskaper som var och en besitter vilket vi tror är en del i våra framgångar. Vi har bland annat kunskaper inom fotografi, content marketing, webbutveckling och design in house vilket gör oss starka och snabbt kan ta fram exempelvis nytt innehåll och bildmaterial som vi vill få ut till våra kunder, säger Emma Ebermark.

Webbshoppen har sitt lager, samt en fysisk butik, i Nilivaara 10 mil ovan polcirkeln. En fysisk butik ska även finnas i Kiruna. Under 2018 planerar grundarna att lansera en internationell version av e-handeln.

Search

Nyheter

Tjänster

Om Ehandel

Nyhetsbrevet som håller dig uppdaterad!