Open Source-plattform integrerar Klarna fullt ut

E-handelslösningen VirtueMart blir den första Open Source-plattformen att fullt ut integrera Klarna som betalsätt. VirtueMart bygger på Joomla och har en hel del användare världen över som nu kan ta del av Klarnas tjänst på ett smärtfritt sätt.

Vi har tidigare berättat om hur Klarna nu tillsammans med e-handelsleverantören We Do Commerse erbjuder amerikanska e-handlare att fakturera sina europeiska kunder. Nu tar man även steget fullt ut i världen av Open Source.

– Vi har länge haft moduler för de största Open Source-plattformarna men det är komplicerat att få våra moduler att samspela med alla andra moduler som finns för kassan. Under sommaren har vi därför arbetat hårt med att bli integrerade som betalsätt redan vid installation, Fredrik Lennström på Klarna.

Annons

VirtueMart blir alltså den första Open Source-plattformen som fullt ut integrerar Klarna som betalsätt. Virtuemart är en e-handelslösning som i grunden bygger på Joomla och har en hel del användare världen över, bland annat har man IKEA som kund.

– På Klarna är vi mycket stolta över detta kvitto på att Klarnas betalsätt är attraktiva för e-handlare över hela Europa och i förlängningen världen, säger Fredrik Lennström.

Källa: Press

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!