Pär Svärdson investerar i nätbutiken SmartaSaker

Blir delägare.

E-handelsveteranen och numera Apoteas vd, Pär Svärdson, har valt att investera i den mindre nätbutiken SmartaSaker.se. Företaget startades 2006 och är inriktat på produkter som ska lösa vardagsproblem. Man satsar mycket på att sälja produkter som är svenska innovationer. SmartaSaker omsatte förra året 21 miljoner kronor.

Investeringens storlek avslöjas inte men i och med att Pär Svärdson går in som delägare, så ska SmartSaker få tillgång till Apoteas nybyggda lager i Morgongåva.

Annons

- Det känns väldigt roligt att gå in som delägare i SmartaSaker. Jag tror att det bolaget har en fantastisk potential och att det kan utvecklas snabbt med tillgång till vår logistik. Det ska bli väldigt spännande att följa, säger Pär Svärdson i ett pressmeddelande.

Växer snabbt

SmartaSakers grundare och vd, Ella Stemme, ser även hon stor potential i att flytta sitt lager till Apotea.

- Vi växer snabbt just nu på SmartaSaker. Med ny delägare kan vi ta del av en optimal lager- och logistiklösning, vilket är en viktig nyckel för fortsatt tillväxt, säger Ella Stemme.

Ella Stemme ser nu fram emot att kunna erbjuda kunderna snabbare leveranser och fler fraktalternativ, något som Pär Svärdson har gjort sig känd för. SmartaSaker räknar med att flytta sitt lager till Morgongåva under hösten och vara redo att sköta logistiken därifrån innan julhandeln drar igång.

Annons