Smygtitt: Paradiset öppnar äntligen sin e-handel

Den 22 maj smäller det till.

Den superekologiska matbutiken Paradiset avslöjade tidigare i år att e-handel alltid har varit en del av planen. I mars stärkte man upp sitt digitala team inför lanseringen och nu är det alltså dags.

LÄS ÄVEN: Superekologiska Paradiset laddar för e-handel

Annons
Annons

Företaget berättar idag att de är redo att öppna dammluckorna för alla som vill e-handla ekologiska varor ifrån Paradiset. Hela sortimentet kommer dock inte att nå alla svenskar från start.

- Den 22 maj lanserar Paradiset fullskalig e-handel. Initialt kommer Stockholms läns 2,3 miljoner invånare att kunna köpa hela Paradisets hälsosamma sortiment online och få produkterna hemkörda dagen efter med hållbara transportalternativ. Torrvaror, hälso- och skönhetsprodukter kommer även att levereras till hela landet från start, skriver företaget i ett pressmeddelande.

"Ta makten över maten de äter"

Alla transporter kommer att vara hundra procent klimatkompenserade och man använder sig av fraktbolagen Best Transport, PostNord, Airmee och Gordon Delivery. Beställningar som läggs senast 23.59 kommer
att levereras dagen efter, mellan 17-22. Under “försommaren” planerar företaget också att införa leverans samma dag.

- Maten vi äter är avgörande för vår hälsa och hur vi mår. Paradisets mission är att tillgängliggöra bra och hälsosam mat till så många som möjligt. Därför känns det otroligt roligt att lansera vår e-handel så att vi kan ge ännu fler svenskar möjlighet att ta makten över maten de äter, säger Johannes Cullberg, grundare av Paradiset.

Under hösten ska leveransområdet för Paradisets e-handel utvidgas till västkusten, södra Sverige och städer längs Norrlandskusten. En expansion som ska ge ytterligare 3 miljoner svenskar tillgång till hela företagets sortiment.

Bilder på e-handeln

Paradiset bjuder på en smygtitt på den nya e-handeln, som verkar bjuda på en del inspirerande inslag och recept:

Annons
Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!