Partykungen passerar hundra order om dagen i Norge

Bara några veckor efter lanseringen har Partyking.no kommit upp i ett tresiffrigt antal beställningar om dagen.

För nästan exakt en månad sedan kunde vi berätta att Partykungen hade slagit upp portarna till sin norska sajt, Partyking.no, och att företaget därmed hade tagit det första steget utanför Sveriges gränser.

I dag meddelar företaget på Twitter att Partyking.no passerat den “magiska gränsen” på hundra order om dagen.

Annons

- Ja precis, så det har verkligen gått fort. Hittills i dag är vi uppe i 130 order och i går slutade vi på 160. Det är mer än vi hade förväntat oss så det är jätteroligt, bekräftar Caroliné Johansson, Norgeansvarig på Partykungen.

Hur många beställningar hade ni förväntat er då?

- Vi hade faktiskt inte vågat gissa. Vi lanserade sidan mitt i en högtid så vi ville mest köra igång alla system och få sidan att funka innan Halloweenförsäljningen kom igång på riktigt.

Knappt någon marknadsföring

Enligt Caroliné Johansson har Partykungen utöver att synas på Google Ads ännu inte gjort någon marknadsföring att tala om på den norska sidan av gränsen, vilket förstås gör orderantalet extra roligt.

Inom kort ska dock företaget via sina sociala medier satsa på bland annat sminkvideor för att få upp försäljningen av smink inför Halloween. Videorna syns redan i Sverige men ska alltså också läggas ut i Norge.

Har ni märkt någon särskild trend kring vad norrmännen handlar?

- Nja, det är ganska liknande det som säljs i Sverige. Det har nyligen varit en stor sving kring Oktoberfest och nu börjar det gå över mer mot Halloween, säger Caroliné Johansson.

Annons
Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!