Peter Höjman om att följa sitt hjärta i Ehandel.se Podden #1

Välkomna att lyssna på det första avsnittet av vår nya podd.

Redan 2011 planerade vi en podcast här på Ehandel.se. Denna mynnade senare ut i Ehandelsnytt Live! som var en podcast som vi livesände direkt på vår sajt varje fredag. Först i oktober 2012 såg livepodden dagens ljus och totalt blev det elva avsnitt innan vi fick packa ihop på grund av resursbrist.

I dag har vi vuxit rejält och har nu möjlighet att göra lite roliga sidoprojekt i videons och ljudets värld. Ni har redan fått se en del videomaterial och nu kommer ljudet i form av Ehandel.se Podden.

Annons

Aktuella händelser och personer

Vi startar helt enkelt en podcast om e-handel som kommer att behandla aktuella händelser i e-handelns värld. Innehållet kommer att vara ganska flexibelt mellan nyheter och avsnitt kring olika personer.

I vårt första avsnitt möter ni undertecknad, vår reporter Johanna Allhorn samt e-handelsveteranen Peter Höjman. Det blir en diskussion kring Emeet, som Peter var med och startade, och förstås en hel del om hur man startar och driver en e-handel. Peter Höjman har som vi vet gått ifrån att driva eget till att jobba på miljardbolaget Bygghemma. Nu är han åter tillbaka bland små entreprenörer där han dagligen hjälper e-handlare med sina nätbutiker på e-handelsparken.

"Karriärmässigt ett totalt haveri"

Lyssna nu för att höra hur Peter tycker man ska driva sin e-handel:

Det kommer att bli minst ett avsnitt varje månad och längden kommer att vara max 30 minuter. Vi kan idag erbjuda er SoundCloud och YouTube för lyssning men även iTunes är på ingång.

Uppdatering: Ehandel.se Podden finns nu här på iTunes.

Annons
Annons