Pihlsnabba leveranser när stålindustrin goes E-handel

Vi har tidigare berättat hur nya branscher är ett viktigt verktyg för e-handelns tillväxt. Desto fler saker man kan köpa på nätet desto större marknad och fler folk som tar sig ut och handlar på Internet. Nu försöker ett gammalt svenskt företag utveckla sin bransch och tar specialstålet ut på nätet.

Harald Pihl AB meddelar att de trots en rådande konjunktur utökar sin verksamhet med e-handel. Företaget som grundades 1912 och specialiserar sig på specialstål och legeringar meddelar nu att butiken är öppen dygnet runt.

- Vi har märkt ett ökat önskemål från privatpersoner att köpa våra produkter, och med dagens digitala möjligheter med kortbetalning så känns tiden väldigt rätt just nu att öppna butiken, säger Jonas Pihl, VD.

Annons

Stålindustrin skall tydligen ha en konservativ syn på möjligheterna kring att synas på nätet, något som Harald Pihl nu ska försöka ändra på.

- Vi har märkt av ett tydligt glapp i marknaden. Det har varit svårt att tillgodose mindre beställningar som vi mottagit. Vi tycker det är viktigt att gå emot strömmen genom att försöka utveckla branschen vi verkar inom, säger Carl Pihl.

Nu skall vem som helst kunna välja mellan hundratals hårda artiklar. Både stora och små kunder välkomnas att shoppa loss på legeringar i nya Alloy-Store.com. Företaget säger att de är kända för sina ”pihlsnabba” leveranser vilka nu även kommer finnas tillgängliga via nätet.

 

Källa: Press

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!